random inlägg efter 100 år... segt

hejsan allehooopa! de va ett tag sen. jag skriver här just nu bara för att jag kopierar massa åt pappa och inte har något att göra. de e typ seriöst 200 sidor som han ska ha 8 ex. av ... de kommer ta ett tag!!!!!!!!! + att jag kommer behöva be brolle om nytt papper....... IGEN.. aka jag gjorde de nyss också.. segt.

iaf e allt som vanligt i skolan. torsdag idag - den här veckan va vi lediga månda tisda så de vart bara atre dagar, men endas två dagar för mig för imorgon e jag ledig igen.. vi ska till tellberg och fira mammas kompis.

varför kommenterar alla kopierandet? 8--) de e ju inte mina papper. och grejen e den att jag inte ens vet om de e lagligt att kopiera så mkt ur en bok som pappa typ har gjort - fast det kanske är nån special grej..? vem vet...

ester ligger i klassrummet och sover.... sjukt segt gåre iaf.

jag har fett ont i halsen -.- och mår bara dåligt. vi har idrott idag också aka test och jag villllll va me på de men om jag mår såhär kan jag forgetta it -.- de e så segt!!!! alltid när jag inte kan så måste jag göra grejer!

till exempel. på no:n. nån gång förra veckan fick ja nån fråga efter en föreläsning inför hela klassen. jag kunde den inte men ALLA andra kunde. så de tkte alla va roligt (asså de vaj u inte pinsamt eller så, de va bara frustrerande för jag kunde ha kunnat men de gjorde jag inte). sen igår på no:n så fick jag frågan igen på JUST DEN FRÅGAN SOM JAG INTE KUNDE! och han ba "eeeh jahaaa *hon kan inget*" och sen igen efter ett tag, nästa fråga som jag inte kan "vi ger katrin en ny chans :)" -.- CEPE........ han vart typ assur eller nått.. JAG HATARE......

snart kommer jag behöva fylla på papper igen.... men...... vi hörs väl om några månader igen? haha .. tjingeling

/sb

RSS 2.0