fail

jag vill bara hälsa fail här.

tjolahopp

/sb

jaha.

jag tycker fortfarande synd om den här bloggen, den kommer som i kläm. men nu har jag fett övergivit min andra blogg för ett tag så kanskekanskekanske det blir mer uppdatering här. eller så skiter jag i allt och skaffar en dagbok. något som jag så galet många gånger tänkt göra, har tom börjat på en 100 gånger men alltid gett upp - livrädd att någon ska se det jag skriver. för jag menar, en riktig dagbok ska ju verkligen vara privat och om allt inte bara vad man gör på dagarna.
eller så blir jag emo och börjar skriva dikter ..
eller så skriver jag inte alls ;)

mattepattepöö prov imorn (T_T) jag hatar matte.

jag saknar sommarlovet FETT mycket .. jag vill sovasova och ha solsolsolsol.
idag när en snubbe åkte förbi på moppe luktade det fett mycket sommar <3 puss som man säger.

gunnis sa idag också att vi kommer ha nån bajsig intervju med bobby om covver letter :S gaaah. jag kommer avlida.

nu ska jag packa en töntig träningsväska till imorn, dricka något, borsta tänderna, fundera på kläder till imorn, ev kolla igenom matten och sen sooooova.! :D

//sk

hej.

jag tycker som så synd om resten av sveriges befolkning, de här FANTASTISKA bloggnamnet som är upptaget men knappt används.. det är deprimerande att se. men om du är intresserad att ta övernamnet så hör av dej =)
hahaha ^^

ja, livet är som vanligt (lurad) och det är väldigt lite i skolan (lurad igen).

//sk


jaha ...

okej, den här bloggen är inte dirket det man kallar för "flitigt uppdaterad". jag tänkte säga att det var för vi båda har så mycket att göra och så .. men sen kom jag på att för vem är det jag ska ljuga ;) haha.
för tillfället är det lov, det är fett skönt att bara som ta en paus från allt för en stund. mitt lov har spenderats i luleå och lite mer.
jag orkar inte riktigt tänka tanken på att jag egentligen inte har lov, utan har huuuur mycket som helst att göra kommande vecka, jag skiter i det. jag skiter i allt och det skiter jag i, som nån cool sa nån gång )(.
skolan/skolarbetet då .. ja, efter det jag skrivit där uppe kanske man kan lägga ihop ett och ett och förstå att det är mycket. jag trivs på skolan och så men plugg är ju alltid plugg, vare sej man befinner sej på kgsb, enskilda, ks, gripen eller någon annan superfläshig skola i usa ;)

det finns ganska många töntiga personer i min klass (okej, en 8-)) som säger att vi inte borde ha svenska eftersom vi går natur och eftersom han ska flytta från sverige så fort som han får chansen. inte-ligent sagt. 8-)

annars är livet i ren allmänhet ganska bra, hockeyn går okej, har match imorn :D jag ska försöka få måb att köpa en sån där träningssak så jag kan träna varje dag 8-) aka bygga upp min oexisterande kondition igen och jag har kommit fram till att jag kommer aldirg jogga, för det är så galet tråkigt att jag dödar vid bara tanken ^^

nu ska jag ta tag i mej själv och börja ladda mentalt inför att ladda inför matchen imorn ;) det där med att ladda 100 år innan matcher är inte min grej ;) hihi.

hejhopp

//sk

RSS 2.0