hemma.

nu är jag hemma efter dagen, vi hade matteprov som nog gick sådär, vet massa fel jag gjorde nu men men. sen fick vi plopp av jeffery (stavning?^^) eftersom han har vunnit typ 2 kg på grönan eller nått, det var snällt =) ^^ sen efter det var det lunch, det var soppa och jag mådde påriktigt illa av att kolla på den, jag tog en macka istället. sen var det hål och vi gjorde inte så mycket, pimpade lite mer till våra skåp och sen .. kollade min bdb ;) hihi. sen var det bild idag också som jag nog också ska ha eftersom jag ändå är i skolan, det är typ kroppsligutsmyckning och jag ska ha tema converse (jag vet att det låter töntigt, men jag tror det kan bi riktigt kul) jag ska nog pimpa ett par converse också! :D ^^ hihi.
ikväll är det träning OCH idol, jag gjorde en plan med affe i skolan meeeen nått säger mej att hon inte kommer följa den 8-)
nu ska jag äta, hejhopp:*

//sk

morgon.

nu är det morgon och jag äter frukost ;) idag har vi prov och jag slutar efter lunch ^^ jaja.
ikväll har jag träning och det är idol :( ^^ haha.
nu ska jag äta och kolla ^^ hoppas jag inte glömmer matteboken ^^

//sk

matte prov, aka stegtest 1&2

idag, hoppas de går bra. de ska de nog göra. hehe. sen har vi massa hål tills jag har bild, aka sk slutar efter lunch - egentligen måste hon inte ens åka till skolan idag men hon måste ju göra testen så ja (n) hehe. inte för att jag har nått emot att hon åker till skolan eller så ^^ =) hoppas man får ha skorna i bilden idag. ska nog göra som o&m gjorde förra veckan, aka ta av dom på väg ner och sen sätta på dom igen, höhö. jag är hungrig som 17 men de finns inget ätbart, aka som jag kan äta. så jag får väl ta o dricka nått då. i skolan ska sk och jag ha genomgång på matten, hoooooppas de går braaaaaaa. men men vi får la se. thingeling pling hej.

/sb

warum?



HAHAHAHAHAHAHAHHAHA warum strutsen? xD

/sb

måndag.

idag är det måndag, trot eller ej ;)
dagen började med att farmor väckte mej och senare drog jag till bussen, åkte till danderyds sjukhus och tog sen typ t-banan mot fruängen till slussen. väl framme på slussen stod jag och var nervös om sb skulle hinna me eller inte, sedan såg jag något blont fluffigt^^ sen åkte vi till skolan, jag fick en ny bästa kompis<3 8---)
samlingen var tråkig och onödig som vanligt, ett litet + var att ivi fick gymnasieblocken (MED REKLAM FRÅN ÖKNA!!!) 8--) hint att vi ska byta 8-)
sen var det dax för engelska, jag fick tillbaka min intervju, bella och fia skrattade åt min, ludde också 8-) ingen vet varför ^^ efter engelskan var det svenska och vi skulle diskutera töntboken(<3) med våran grupp, alla snacka massa skit och sa att de tyckte den var intressant. hoppas de inte menade det 8-) sen var det lunch ................. 8----)
efter lunchen var det hål och vi körde hänga gubben med 1000 pers och sen ritade oscar massa fint och alla härja typ 8-) jag ska lära mej att prata bara ^^ höhö. efter hålet var det tyska och chrille (läraren) hade glämt bort provet som jag pluggat så flitigt till 8-) så han kastade ihop något och gjorde massa fel. provet gick gaanska bra =) nu ska vi lära oss ALLA starka verb som finns i hela tyskan på typ .. 2 veckor =) 8-----) vi fick dra tidigare från tyskan för att vi skulle hinna med tåget, vilket vi gjorde. ^^ på centralen drog vi till pressis och köpte mat (trot eller ej men lunchen var inte sååå mättande). tågresanhem var typ ett skämt med en som gillade rosa bredvid som satt och stirra på sb å mama sb när de pratade (hon var typ 100 år). jag gjorde nått också .. men det kommer jag inte ihåg :P
det är så kul i skolan med massa folk! :D bella, fia, öre, affe är de offentliga smeknamnen nu förtiden ^^ hihi.
nu ska jag nog låtsas plugga matte, eller nej! jag ska prova min nya quick-knit ^^
sen kanske vi ska äta sushi när moni kommer hem :)
hejhopp:*

//sk

ny vecka

nu har helgen gått.. har pluggat lite matte och tyska. idag har vi engelska (!!! juste !!!) redovisning, svenska redovisning (seminarie), tyska prov, och imorgon matten. men de ska nog gå bra. måste bara skriva ut engelskan. idag åker sk direkt till slussen. aka jag måste ta mig dit själv från flemminge. eller mamma åker nog me till centralen, där hon försvinner, hehe. men de ska nog gå bra. de e ju trots allt inte så svårt 8-) frågan e bara om jag hinner me 42 tåget, och om sk gör de. annars får vi vänta på varann ^^ hehe. de e ju inte såå stort mellanrum mellan tågen =p. idag har vi hål också.. då ska jag nog plugga tyska. de blir nog bra.. idag ska jag ha min nya jacka också (h) kommer säkert bli galet varmt, haha.. men vad ska man göra. nu ska jag nog dricka min drickyoghurt. thingeling pling.

/sb

gamlastan

idag va vi somsagt i gamlastan. sks grupp va galet för sen men min va där. vi va först ut och de gick ok, haha. sen så snacka alla massa och alla rökte -.- sen så gick vi till st göran och draken, höhö. och sen vare sk's grupps tur, de gick bra för dom me. iaf inte sämre än nån annan grupp, om de nu e bra eller dåligt vet jag inte. sen så drog sk och jag till hötorget aka till kungshallen och köpte noodles och drog till saltis och upp till skolan. hämtade sakerna och sen for vi hem. gjorde diverse stopp på vägen men jao. ja,. nu e vi hemma iaf och de e helg och jag har MASSA plugg att göra -.- deutsch dag imorgon (n) tråkigt. och sen matte på söndag (n) jao jao. jag har tatuerat mig också (H) hahaha.. de e galet snyggt ;) dock har jag pajjat min penna xD så den funkar inte längre :( ^^ hihi. men men vad ska man göra. höhö.thingeling pling.


flutt&sk i kyrkan med st göran och the drake (och hästen!)


ps. caution: HOT filling? nono, CRAAAAZY filling. ds.

/sb

orientering

idag hade vi orientering. men först hade vi svenska och engelska och så. de va galet tråkigt =p hehe, men orienteringen va ok, fast galet jobbigt att gå dit ^^ haha sk och jag tog 5 kontroller och GICK och de som sprang tog typ 6 hahah ^^ sen iaf så gick vi till skolan och åkte hem =) hehe imorgon e de gamla stan som gäller me skolan och brolle, de kommer bli så galet misslyckat men vad ska man göra ^^ hehe thingeling pling.

/sb

skolfoto

inlägg copy-at från katrin.blogg.se

tråkig skoldag, skoja.. vi hade skofoto och fotografen va crazy (as usual ^^) haha. vi typ ställde oss och eftersom vi bara va 12 i klassen så hade vi bara en sittrad och en stårad. jag fick stå längst ut till vänster (as usual) och så satt sk framför mig - japp , ooooohooooo ! haha. jag råkade typ köra in fingrarna i hennes revben just när han tog kort (a) haha och så gjorde vi massa peace tecken men de fick vi inte :'( hahaha "inga hemliga tecken!!" sa han ^^ haha , iaf tog vi 100 kort ;) och öre kunde inte sitta på stolen ^^ höhö. sen så skulle vi ta porträtt och de va crazy ^^ jag satte mig och han ba "busiga katrin! min favorit :d" hahaha , sen så såg han att jag hade hubbabubba (typ?) tatueringar, och ba "ohhh!!! sånna där hade min tjejkompis häromdan och hon ba "kom och kolla på mina playboy kaniner jag har" och ja ba " de e inga playboy kaniner" , hahah vart får man sånna ifrån?" jag ba: typ hubbabubba tuggummi ^^ haha , han ba okey ^^ , och sen just när han skulle ta han ba "ohoooo!!" ja ba äääh? så sa han att jag hade tuggummi ja ba åh nej böse. så räckte han fram handen och ba "spotta" hahaha så jag tog ut de och la de i hans hand 8--) sen så tog han de och skulle slänga de i papperskorgen men de landa på hans jacka ist xd haha, iaf så tog han massa kort och jag va tvungen att le så jag "visa tänderna" -.- haha men ett av korten, aka de han förmodligen tar, vart bra =) de va bra. haha han va rolig iaf ^^ sen så hade vi so och matte (vladde och anders va crazy) haha och sen hade vi svenska -.- ^^ sen drog vi hem. de va strejk i tågen 8-) haha så vi for till skärholmen och "tittade" x) två ben&jerry's idag 8-) rekord? (h) haha. aja förhärlig dag ( 8-) ) hehe. sen nu har jag ritat massa =p thingeling ^^ ..

/sb

skolan utan sk

de va inte så hemskt trots allt, haha. tråkigt- men itne hemskt ^^ iaf så kom jag till skolan i timme tidigt och tråkade där. sen hade vi matte hela förmiddagen , och oj vad jag jobbade 8--) haha faktiskt så gjorde jag det. sen hade vi lunch och sen hål. jag chillade ofc me alexandra matilda och joyce och lite me oliver me =) han ska till frankrike i två veckor , de e cool =) aka och lära sig franska.. aja sen hade vi bild så vi knalla ner och spelade yatzy tills bilden börja. jag förlora inte (faktiskt) . sen hade vi bild och hade först genomgång. de va jättekul iaf. vi fick rita och hålla på massa ;D haha jaja sen åkte vi hem och jag e så crazy müde. men men =) och 17 va inte böse - de va skönt, haha. nu kommer lite bilder på mina mästerverk (h)


kol - vänster hand - inte släppa pappret med kol-et haha.

mer eller mindre seriös bild. skulle bara använda vattenfärg och sånna
där roliga kritor som jag <3 att rita med 8--) snyggt iaf.

min fina mapp som bara jag fick ^^ haha. och sen min drake i hörnet =)

katarinas kommentar: katrin verkar vara en sån som jobbar snabbt! haha ^^
kul va de iaf.

/sb


SURVIVAL OF THE "BÄST FÖRBEREDDA"

How to survive without SK.
    •    Ta med ifåd med fungerande msn och gratis sms.
    •    – kan vara bra att ha med hörlurar också.
    •    Laddaren är ett måste för att kunna hålla kontakt med omvärlden (sk)
    •    Skaffa en vårdnadshavare (gärna pappa vid namn mr bennt) att jobba på din skola så du kan åka hela vägen.
    •    Kom ihåg hur lycklig du är som har en sån fantastisk lärare.
    •    Plocka fram ditt alldra bästa plugghumör.
    •    Låt ditt glada humör stråla och sprid din glädje enda bort till mexinge och tottenberg.
    •    Ladda upp med de bästa historierna du kan komma på (gärna fler än 10) som du kan berätta hela dagen för dina klasskamrater. Ett bra förslag är den ofantligt bra klassikern om när shavi, kännturk och bosse satt och skröt om vem som hade ätit mest mat. Kännturk började och skröt högljudd om att han hade så mycket mat att stolen sprack, ”de va väl ingen” kontrade shavi ”en gång åt jag så mycket mat så hela bordet sprack”. ”HA!” skrattade bosse elakt ”en gång åt jag så mycket mat att heeela huset sprack”. (feel free 2 lol)
    •    Tänk mycket på sk hela dagen, det är okej att skratta för dej själv när du kommer på hur rolig hon är. OBS! det är okej att gråta en skvätt på toan för du saknar henne så mycket.
    •    Kom ihåg, det hade kunnat vara värre, du hade kunnat vara bosse.

Och vips så har hela dagen gått och sen har du sk vid din sida igen.
Kör hårt och lycka till.

/sk (egentligen sb) hahahha ;D

tyska.

jahapp då var det dax för tyska snart :S ohoo...

//sk

mjaha

de e väl jag som får skriva idag eftersom sk bara har tränat och sovit ^^

jag har iaf gjort klart engelskan (h) .. sen har jag inte gjort nå mer 8-) så ja.. thingeling ^^

/sb

aaaaaaaaajve always lululul

har lyssnat på samma låt heeeeeela dagen (om man inte räknar me jinglebell WRAAAAAAAAAAAAAAAK, haha). den e bra.. och m kan spela den också. men aja, nu ska jag berätta om den colla dagen (h) -.-..

kom till skolan, aka åkte till flemminge först.. hade samligt med b (hoho..) de va tråkigt. hata hurtis.. sen hade vi prov me brolle - trodde de gick bra , men kom på massa saker som jag blandade ihop och massa - segt.. sen hade vi typ gruppsak, att man skulle jobba i grupper -.- böse tråååkigt för vi ska ha rundvandring aka guidad tur i old town på fredag.. ja e me amina jeffrey alex och becka.. kul jul hej. iaf så gjorde vi inte SÅ mkt innan vi åt. så vi åt sen för den som itne fatta de.. sen fortsatte vi me de där och slutate 100 år tidigare. brolle spelade upp en fransk låt.. fast jag lyssnade på min låt ist. dududu... sen drog vi till flemminge och åkte hem. jag åkte me ester hem, aka gick av i poppeby. vi åt och sen for vi till aktionskammaren där etc skulle spela.. (cool förkortning, copyright på den). de va coolt iaf. sångaren va grym 8--) aja. sen åkte vi hem ,elelr först övade sk och jag på våra rocknroll skillz och sen for vi. nu sitter jag här och e böse för massa saker ^^ och sk sover. thingeling gonall.

/sb

plugg.

nu ska jag plugga, vi har so prov imorn :S
orientering var svår, vi skulle rita en karta över området.. daniel (aka läraren) äger sönder och förklarade så jag förstod mer än vad jag gjort på 18 år 8---) ^^ haha.
och sen har min bok kommit .. så nu kommer jag lätt lämna in den snyggaste istället för den .. coolaste? 8-) ^^ haha.
jaja.
so here i come så att säga )(
hejhopp:*

//sk

orientering.

snart har vi w.b orientering, men jag tror inte vi behöver byta om för vi ska typ bara ha genomgång eller nått .. vindis kanske blir böse iofs men ja har ju mjukisar så w.e )(
sb ska också vara med typ ::
nu ska jag gå.
hejhopp:*

//sk

schoollll

skola idag - va galet febrig och jobbig. hade matte och svenska och so och så. de va ok =) vi kollade på arn och jag fick evil-eye från brolle. och usual eye från usual ppl 8--) dudud annars hände inte så mkt. men VL va wannabe 17 . haha ;) jao jao. e hemma nu iaf och hade svensk redovisning idag me.. typ gick ok, dock va ja hes som 17. men men =) thongelongplong.

ps. har orientering imorron =( jag e sick som 17 -.- ^^ haha ds.

/sb

piggypolish 8--)

haha nej jag ska inte tipsa här heller.. dududu

imorgon e de skola och redovisning. hoppas jag kan prata.. annars blire jobbigt. och hoppas jag får en hostattack mitt i så att de drar ut på tiden aka mitt tal e för kort x) hahaha .. men vad ska man göra. de e väl bara att dra ut på tiden 8---) måste ta en panodil nu ^o) jag orkar itne .. jag hatar panodil och ipren och alvedon och allt va dom heter. dom e bara töntiga och får en att bete sig helt konstigt, aka crazy 8-) när man egentligen e sjuk. aka jag har bosse ont i huvet men en panodil skulle få mig att skutta runt och flaxa me armarna .. hahahahha 8-) jaja så kan de gå. nu ska jag gå och chilla aka sova. thingeling pling <3

/sb

tjyvarx34.

nu är vi inne i skolan - äntligen.
dagen började i vanlig takt med att vi åkte till skolan, rix fm hörde inte av sej. sen strax efter halv åtta kom vi fram till skolan och skolan var då i vanlig ordning inte öppen. så sb ringde papa sb och han kom med nycklar. först sprang han typ 18 varv runt huset och tillslut hittade han en dörr. han släppte in oss och vi var nervösa för larmet. men det hände inget när vi hoppade runt i ekot så vi tänkte att det var ju lungt. men sen när vi gick mot våra skåp och öppnade en helt vanlig olåst dörr gissa vad som hände - jo, larmet började tjuta! vi fick typ panik och sparng till stora ingågnen - som var låst, men därute stod papa sb och sa att vi skulle gå ut där vi kom in (både jag och sb trodde vi var typ fångna där inne) men vi kom ut där iaf. sen gick vi ner igen och dörren till grunskoland var låst, men tillslut kom en vänlig själ och öppnade, aka den enda som fattade våra hintar. sen gick papa sb upp igen och låste upp och han själv gick in. först var allting bra och vi trodde det hade funkat, men icke sa nicke. larmet gick igen. papa sb ringde john som skulle komma om 10 minuter, men det var en luring för han var i england så istället skulle den maskulina versionen av nadine (?) komma och öppna. så nu sitter vi här, efter typ lite mindre än en timmes äventyr.
det var spännande som 17 ::
kallt ute är det också och båda är sjuka. vi är coola (HH).

//sk

sb = sjuk

jaha.. vad ska jag skriva här nere då? .. typ att jag har ont överallt -.- och mina halsköttlar e slullna som 17. men ska jag stanna hemma? noooo - varför? för jag e superbär (h) hahaha -.- egal.. jag hatar ljud så mkt. om nån undra. typ ät-ljud , tandborstnings-ljud och alla äckliga ljud som finns. och nysningar! -.- bosse. uh va ont i ögonen jag får av de här.

snart åker vi och hämtar sk och sen bär de av till skolan , aka jag ska smitta alla (h) 8--) oh well. thingeling.


sjuk som


/sb

godmorgon.

dududu vaken och väntar på att få sms av sb ^^ det är kallt som 17 så jag tror nog tom att jag ska ha min grandpa tröja efter som min svarta adidas är borta 8-) intressant. jag vet ^^ sb är tydligen en giraff också, jag misstänker att jag vet vem som har sagt det och varför. haha ^^
idag ska jag nog ta med datorn till skolan, hoppas pappas laddare är hemma för min är så fet -.- ^^ vi ska iaf åka bil hela dagen :D haha.
ha en bra dag.
hejhopp :*

//sk

hohhohoho x10^123124

när du ser att nån kollar på dig så typ väcker du ut halsen som en giraff

va tvungen att lägga ut den här me x) hahahhhahhahhahahahahh.
de va bara kul ^^

tjingeling - /sb

hejsan svejsan yo

idag så va vi i skolan (H) haha.. aja , kom fram och sen så hade vi samling och sen typ engelska. de va inte kul 8-) sen hade vi svenska och skulle läsa och så - inte heller kul ^^ hehe sen hade vi lunch - gissa va vi fick :D:D:D:D:D - dill-fisk och potatis <33333333333 mmmmmmmmmhmmmmmmmm ^^ haha joke. iaf så hade vi hål sen och jag körde yoga och åt mitt korvbröd x) haha ^^ sen satt vi och prata med alla coolingar i 100 år.. eller ah , satt och lyssna ^^ höhöhöhöhöhö. läskigt 8-) sen så hade vi tyska och jag fick massa berömm (H) haha .. jaja de va väl dagen - kom hem nyss  eftersom de va massa bajs. aka kanske inte halv 9 men asså typ sent ^^ typ 8 haha. jaja imorgon e de kul dag ^^ hoho.. lurdad.

/sb

ps. ip dissar för han ='/ haahaha -.- ds.

måndag.

godmorgon!
nu är det snart dax att gå ut till det där stället så jag blir upphämtad. jag tror vi ska till flemminge. jag är müde och mår lite dåligt men jag tror att det blir bättre snart :) höhö.
nu ska jag borsta tändera.
ajusteja, jag har varit fett snabb idag :O hunnit duscha, äta, klä på mej och skriva blogg under en halv timme! fett bra ;D (HH) höhö.
jaja, hejhopp:*

bosse.

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

bosse till sin vän från staterna.

//sk

haha.

Glitter Graphics
alla älskar sånna grejer ! ;D fett me rolig hemsida har ja hittat iaf := ^^
ja är typ sjuk-.-
hejhopp:*

//sk
You Rock Glitter Graphics

jag är rolig ; igen!

hahah kom just på att idag i skolan va jag rolig, två ggr till och me ^^ och en ggn svara jag rätt på en fråga (h):
typ brolle sa (alltid jag som e rolig på hans lektion xD haha ^^):
- rätta mig om jag har fel men de va typ 6 korståg som knallade... bla bla bla
jag: - sju!
han pekar på mig: SJU!
jag: JAG SKOJA BARA :O
han: hahahahhahha..

och sen så sa han en annan ggn:
- vad va bla bla blas sista ord innan han dog?
jag lät högt: MJUÖÖÖÖÖÖÖÖÖ....
alla "coolingar" : HAHAHAHAHAHAHAH 8-)
miia: typ nått med trianglar..?
brolle: nja nått annat bla bla bla matematiskt bla bla bla..
jag: CIRKLAR?! :D
brolle pekar på mig: CIRKLAR ja! rör inte mina cirklar var hans sista ord
jag: *STOLT SOM 17*

haha rolig och smart i samma smäll.. aka två flugor i en smäll ^^ men grejen va den att de där mjuöööö skulle inte alls vara högt -.- utan de skulle va till sk bara -.- haha ^^ jaja thingeling!

/sb

keinehejhej.

ingen uppdat. igår 8---) båda hade plugg - ork ^^ nu är jag iaf hemma, det är fredag aka skönt :)
jag är lite hungirg och måste verkligen gå på toa ^^
idag hade vi tema hela dagen, brolle är typ världens bästa lärare och (ip) va inte i skolan idag :( kenny var härlig och precis lika rolig som vanligt.
om man sätter sej i ett fönster och drar ner rullgardninen ekar det typ där inne ^^ coolt (HH) ;)
jaja..nu ska jag äta. eller .. iaf gå på toa.
hejhopp :*

//sk

grattis.



idag fyller sb år, grattis!! :D:D

//sk

skola.

nu sitter både jag och sb och fläschar med våra nya inloggningar, vi är kvar på skolan fast vi har slutat. jag bör läsa men jag tror inte jag orkar -.- jag ska läsa på vägen hem ::
idag har vi först haft tema, då gjorde vi massa frågor, som var tråkiga! (ohoo sb vill inte höra ett måste göra" :S)
sen var det lunch, det var ganska äckligt. efter lunchen var det matte och det var ganska tråkigt för våran lärare tror typ att vi aldrig har läst matte förut 8------) sen var det svenska med ingen annan än hrutlina och hon var precis lika hurtig som vanligt. en i hennes förra klass har iaf sagt till henne att hon klär sej som dens mormor, men .. det är ju sant .. 8-)
aja, nu sitter vi iaf här och papa sb är supersnäll och fixade mackor till oss , de ä goda och mjöliga )(
nu ska jag göra nått ... *---) ingen vet vad.. msn funkar tydligen inte heller -.-
aja ^^ thongelong :*

//sk

kväll som 17.

nu har jag varit och tränat, imorn ska vi till skolan. vi ska tydligen göra en sak på datorn som han inte sa :S jaja.
nu är jag müde och vi har jätte gott bröd hemma! :D
grattis mama sb.
hejhopp :*

onödig dag och <3-mat

typ kom till skolan och fick veta att vi bara har matte! så vi slutade typ 11! onöööödigt. men men =) de va nästan värt, dock inte helt. iaf så drog vi till centralen och åt (mmmmm<3<3<3<3) och sen så for vi hem. haha kort dag idag jao. imorgon måste vi också till skolan, hoppas de blir lång dag imorgon 8-) de e lika bra lix. ^^

nu ska jag skriva upp mina DRÖM-MÅLTIDER under ett dygn 8-) haha <3<3<3<3<3 okej, typ såhär:

frukost: en bit dajmtårta x)
väl framme i skolan: en "dröm" kaka eller 7 8-)
under lektionen: fler drömmar ^^
till lunch: CHICKEN BLT MEAL från bk <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
till mellanmål: brownies <3<3<3<3
till middag: nudelwookkyckling sak i ask som man äter i staterna :D haha<3<3<3<3<3<3
till "efterrätt": pankakstårta och godis ^^


HAHA yeah :D PERFEKT dag de där := haha <3<3 jag ääääälskar buger king 8-) och dajmtårta till frukost = <3<3 haha! inte för att jag vet de eller så meeeeeeeen 8-) iaf e jag mkt sugen på massa onyttigt nu ... haha <3<3<3<3<3 tur att mamma fyller år idag )( höhö. om dom inte har med sig nått hem kommer jag döda nån 8-) tjingeling pling.



WÄÄÄÄÄÄÄÄÄHÄÄÄÄÄÄ....

/sb


back 2 school

nu ska vi tillbaka till skolan efter denna tre dagars "helg" aka hemstudiedag igår. de e kul =) haha jag saknar skola 8-) ^^ har matte idag fram till lunch och sen astronomi, aka sk och jag och alla andra som inte läser de, ska typ ha tema (????) och sen så har vi typ bild/musik, som inte har börjat än så vi slutar efter de. dududu, nu ska vi snart åka. thing.

/sb

hemma hos sb

nu e vi här ^^ haha och sk pluggar som 17 typ ;) ...... dock bokstavligen 8-) haha

nu ska jag läsa 8-) HOHO thing

/sb

hemma hos sk

nu e jag hemma hos sk :: hon hämtde mig och sen så åt vi frukost ^^ om typ en timme e vi med alla. aka med frida x) hha hoppas de e nån mer som ska me =) kul å träffa nåra fler =) aka frida me ^^  hah vi ska äta på rhodos :: jag måste ta ut pengar )( höhö. nu kollar sk bilder x) haha thingeling.



italia själv )(

/sb

hahahahaha

jättefint sk har fixat med designen =) 8---) hahaha ^^ bra att bosse alltid e me oss ;)

jag har inte läst så mkt mer 8--) typ läst 20 sidor ^^ stolt som 17. idag alltså! så jag har bara ... jag vet inte hur många sidor jag har kvar men de e ett par.. vad skulle jag ta mig till utan mina fina klisterpostitminilappar ^^ höhö jag har markerat:

- vart jag började läsa
- vart jag ska sluta läsa
- vart jag började läsa idag
- vart jag slutade läsa idag
- tre citat
- ett stycka med citat
- ALLA kapittel jag ska läsa

x) hahaha ;) skillat. den är iaf färgglad och fin, boken ^^ haha thing.

/sb

hejhej.

internet låg nere och skulle göra det till åtta, men tydligen inte :D ::
haha, jag har iaf fixat lite av designen (utan att fråga sb ::) haha ^^ med betoning på lite. jag har bara fixat så bosse alltid är med oss på jaggarinian :) hihi.                                                   >
)( haha. snygg som 17.
nu har jag nästan gjort klart engelskan men jag orkar inte med tyskan -.-.-.-.-.- böse.
hejhopp:*

//sk

plugga.

sb är så duktig som läser så mycket :)
jag har iaf papprena nu så nu ska jag plugga -.- hejhopp :*

//sk

super

nu har sk vart här och hämtat papprerna )( så nu kan hon plugga som 17 ^^

jag ORKAR inte läsa mer! på riktigt så kommer jag inte ihåg nått jag har läst ! ^^ inte ens de jag läste precis innan jag skriver de här ^^ de e ju bra sen när vi ska berätta om de vi har "blivit experter på" -.- haha tönt hurtis. aja nu ska jag väl tönta vidare i boken <3<3<3 thing -.-

/sb

-.-

nu har jag läst i en timme och boken e fortfarande lika dålig.

jag har lixom bara läst 12 sidor på EN TIMME! fatta hur seg boken e alltså! :|
har alltså 120 sidor kvar, aka TIO TIMMARS LÄSNING KVAR :| OMFG.. jag orkar inte -.- hej.

/sb

lunchdate

kl 11.25 utanför enskilda, ska alla som ska me mig och sk
på lunchdate på måndag samlas för att följa med. haha! än så
länge e de bara frida som e me, och nån katrin.. )( höhö. jaja..
så äre iaf ^^ kom och ha kul som 17 8-) men BARA lunch x)
thing.

/sb

redigerat och fixat ^^

//sk

HAHAHA

den som påstår att tönthistoriken har romantik och humor i den bör få sparken! :O ..

iaf så har jag läst typ .. 150-140-4 sidor!

OCH NU VET JAG VAD DET ÄR SOM LAGGAR I MINA KNAPPAR! -.- de vill inte komma ut!!
000oo009009+op09+809+00897 +´0987890+69/*=*6541! ja tror den e borta nu ^^ +09876 haha.. de vaen sån där sak som sitter i kläder när dom e nya, aka en sån där vit sak som man måste klippa eller riva bort som håller fast prislappen 8-) tror jag har utrotat den nu iaf )( 0++00+++0+00+0+0+ japp ^^ (Y) haha..

tillbaka till sak: jag har iaf hittat 2 av 6 (?) citat och båda e lika dåliga! hoho

har godis också. nu ska jag sitta och o-läsa :: thing!



/sb


älsklingsbok.

vi har ju som sagt fått i uppgift att läsa "en kortfattad historik över nästan allting" på det första temat. Både jag och sb har i uppgift att läsa del 5, den med ganska exakt 150 sidor .. 8-) jag har läst drygt 50 sidor och den är så galet tråkig^^
"en bok att älska ... " VEM LJUGER?! ^^ hahaha.
Spänning: 4
Romantik: 2
Humor: 3
Lärorik: 9
Sorglig: 3

återigen, vem ljuger och varför?8--)


rldens bästa bok <3 (lurade som 17)

//sk

bara för att.

Jag skriver det här inlägget bara för att sb inte ska börja grina 8----) haha. lurad.
idag var vi i alla fall i skolan och hade tema hela dagen, fick också reda på att uppgiften jag jobbade med hela kvällen igår inte behövde vara inne förns onsdag typ .. 8-) men men.
den här helgen har jag faktiskt lite att göra, typ städa rummet och plugga. och justeja, jag ska låna en bok på biblan, men min plånis blev kvar i skolan och måb lånar inte ut sina lånekort så det kan bi tajt ^^
det var något mer jag tänkte säga men jag kommer inte ihåg vad det var ... *--) ^^ haha. nu ska jag kolla bdb, hejhopp:*
ps. orkar inte me bild , har inga roliga 8-) ds.

//sk

skämt<3<3<3

att denna blogg e så aktiv av BÅDE mig och sk 8-) (y)...

iaf vare tema hela dan idag ^^ sk och jag kom bara 3 min försent till samlingen ;) skillzhhhh. haha! temat va ok iaf =) och SHEET vilket roligt skämt brolle sa på slutet xD hahaha (a) skriver de sen.. iaf for sk och jag hem och vi fick inte soppa eller fisk idag ! :O<3<3<3<3 ^^ hehe aja.. jag <3 cookiedough (?) ^^ höhöhöhöhö... iaf så ja.. till dagens:

brolle: någon som vet.....?
(ip): *räcker upp handen(!!!!!)*
brolle: aa?
(ip): jag? *harkel*: eeööööhm.. jag vet inteeeeeeee *-) hmmm...

haha och typ sk spotta ut sitt tuggummi i vår stormakt :'( </3 kilo bosse jag blev )(

och idag va en visseldag ^^ jag va cool som 17 och visslade, bokstavligen )(

och sen äre härligt när man skämmer ut sig lite också, de e bara mysigt 8-) hahah -.- jag ska nog sluta sjunga i skolan.. iaf när jag inte vet vilka som är omkring mig 8-) dududu.....

sååå - skämtet x) hahah - de e inte alls lika kul när man läser men here goes:

två killar, ludwig och stefan, skulle åka till prag, men var tvugna att tjäna ihop pengar! så e började arbeta på ett sockerbetsfält. det gick jätte bra ända till det blev översvämmning (typ) och de inte fick upp sockerbetorna! så de tog ett fiskespö (?) och byggde en hov, som de använde till att hova upp sockerbetorna. sedan sista dagen tänkte dom att nu jävlar, nu har vi bokat biljetter och måste bara tjäna ihop LITE till så vi kan betala! men vet ni vad som hände då?? jo! hoven var borta! shit tänkte dom! vad ska vi göra?! så lite tid kvar?!?!?! men vet ni vad som hände? )( jo: ludwig fann bet-hoven.

xD HAHAHAHAHAHA (a) GALET kul om ni frågar mig - men ja.. om ni inte fattar e ni bara dåliga. hej!



/sb


dagnes:



HAHAHAHAHHA 8-)

bla bla bla so

idag åkte vi tåg (min , knapp e lagg) .. och sen hade vi engelska och svenska (haha!) och sen bad. aka jag va inte me (n) .. sen åkte vi hem. aka till centralen och åt på bk. haha.. iaf nu e vi hemma och sk och jag fixar so uppgiften.. bajs.

kul att sk skriver här ofta och så 8-) orkar inte lägga upp bild. thing.

/sb

glöm

att jag tänker skriva mkt och lägga in bild.. och sk sover -.- hah.. jaja

museum idag - tråkigt som 17. utvecklingssamtal, galet ovärt. pimp my skåp <3 woho. kanske bilder kommer.. hemma nu, yey. bajs tåg imorgon - buuu. sjuk - lakjfasdjfksajf -.- thingeling pling.

/sb

typ 2/9?

hm e inte alls på humör att skriva blogg men vad annars ska jag göra? äta bacon? hm ne.. så here goes:

fick sovmorgon imorse, for till poppeby och sen åkte vi till sthlm. aka till saltis med bil. aka med pappa. vi kom fram tidigt som 17, aka en timme innan vi börja typ 8-) hahah, så typ vi sprang runt och lekte, och sk typ läste ;) haha! sen hade vi tråkig samlig och sen matte xd haha. först fick vi böckerna. och daniel kolla på film 8-) (y) och sen hade vi bensträckare och efter den, aka med nån timme kvar av lektionen typ (som va typ 2 timmar och 45 min) så hade vi kp/ws. så man fick välja om man skulle ha kp me vladmir. sk drog och jag satt kvar ^^ haha de va .. kul .. fick ganska mkt gjort också 8-) hahaha.. jaja .. 8-) hahahah .. sen drog sk och jag till centralen och . väntade och läste x) hahaha ^^ sen drog vi in till "stan" och köpte massa nödvändiga saker 8-) aka typ magneter till skåpen x) hahahah . (a) fina va dom iaf o jag såg en gryyyyymm väska ^^ haha. sen drog vi tbx och skulle ta ett tåg 40, men de gick visst 20 -.- så vi skulle ha tagit buss :| hem.. men ickesanicke, vi drog till södertälyeah hamn och pappa hämta oss där ^^ nu e vi hemma iaf och ajg hoppas jag inte lämnade ut några detaljer - sk? haha ;) thingeling pling.



/sb


oho

de e jag (igen) som ska skriva om dan, men jag hinner inte just nu 8-) har annat att göra (a) för en ggns skull alltså )( haha thing så länge )(

/sb

hemma.

nu är jag hemma efter en kort skoldag men en lång sthlm dag :) fett kul som17 :: jag ger den ärofyllda uppgiften till sb att skriva om dagen och hoppas att hon inte utelämnar några detaljer ::
ikväll har jag träning, senare än väntat - aka klockan 19.50 så jag har gott om tid på mej nu :) jag längtar till jag får swwwwiiisha fram på isen med mina nya skejts :: dudu nu ska jag äta.
hejhopp:*

<3<3

//sk

SOVMORGON :D

imorgon får vi kilo sovmorgon :D jag brukar gå upp 5 och nu måste jag inte gå upp förrän kl 6 :D wöhöhöhöh. dock måste jag duscha -.- så de blir väl kl 5 iaf xD haha om jag inte skuttar ner och tvättar håret redan nu :: vilket jag nog gör :: wö-hö. iaf så åker vi in imorgon med bil - hela väge ::  aka också upp för backen )( wöhö! aja nu ska jag fixa håret ;) thingeling pling <3


NU HAR VI BRÅTTOM FFS!!!!
(a) hahah :D

/sb


måndag.

idag var det den andra riktiga måndagen ;) vi åkte till flemminge me papa å mama sb, sen var vi snabba som 17 och hann med de tågen + t-banan som vi skulle :D när vi kom fram till skolan var det samling med nyheter och sen engelska, det var tråkigt. ^^ eller .. (ip) är ju rätt så intressant iofs ;) haha. min intervju kommer bli smashing bra iaf, jag har ju en bild och allt ;) sen efter lunch hade vi svenska där vi fick en liten mini bok (1000 000 000 s) där vi bara skulle läsa en sjätte del, jag och katt fick de längsta;) galet intressant. sen var det lunch och jag misstänker att skohündin börjar ge upp skokampen för typ alla hade skor. idag hade vi fett me vänner := ^^ efter lunchen var det 100 timmmars hål och vi pluggade tyska, sen kom massa annat folk och sb var dissare osv ^^ sen var det tyska och det var lätt och sen fick vi sluta tidigare :)
vi åkte tåg hem idag, aka länge sen ;) fett skillade vi var och läste (eller, mer eller mindre ^^) och var kilo bra immitationer av .. folk 8-) haha.
när vi kom fram till nyk tog vi superhojen till smålandsvägen och sen kom 1000000 hintbussar innan 760 kom. jag åkte hem och skulle träna men det var nån tjej här som mamma pratade med så jag kunde inte, åkte bara dit och sa hej och sen åkte jag hem.
det var en kul dag imorn med massa paintfightmündins :: hoppas imorn blir lika kul ;)
hejhopp.

ohooo härmisar som 17 ::

//sk

1 SEPTEMER YOO

ah. vaknade tidigt som vanligt - åkte till poppeby och hämtade sk, sen åkte vi till flemminge och tog pendeln - kilo att vi hann både till tåget och leka lite på vägen ;) hahahah ^^ sen när vi kom fram va de samlig och sen engelska :D 8-) med nasaaal-gunnis. jobbigt som 17. iaf va jag redan klar med de vi skulle jobba me så ja .. jag chilla me sk och (ip) ;) hahah! sen så hade vi svenska. vi fick en bok som heter typ "en kortfattad nånting om typ allt" 8-) haha kilo jobbig och 500 sidor! vi ska iaf läsa ett avsnitt i boken var , i gruppen, och jag fick nr.5 som e typ 100 sidor 8-) haha (y)  på tre veckor ska jag läsa de, go me! sen ska vi iaf göra massa med den boken. sen hade vi laaaanch tror jag, och de va bajssoppa IGEN! :O BOSSE. iaf ingen skohündin idag ;) hahah. sen efter lunchen hade vi hål så jag och sk drog till kilo alfa och satte oss där , som förra veckan ^^ jag åt min lunch 8-) och sen gjorde vi tyskan. sk va kilo bra ;) speciellt på att GISSA der die das xd hahah ^^ och de coola va att jag för första ggn nånsin typ fick alla rätt när jag övade på töntglosorna 8-) wöhöhööö <3 aka der die das ^^ och sen så kom massa dudes in i klassrummet och härjade ^^ de va kul.. för de råka bli en ganska odiskret catfight mellan några barn 8-) HÖHÖ de va crazy kul. och jag MÅSTE komma ihåg att kolla styrkan på mina linser så att jag har nått att prata om när folk vill prata med mig 8-) ;) haha! de va roligt.. ^^ och sen måste jag öva mina ögonkontakt/stirrning-skillz x) hahah ^^ OCH JAG HATAR MITT TANGENTBORD FÖR DE E MASSA FUCK UNDER TANGENTERNA SÅ DE BARA FAILAR HELA DAGEN!! :@ haha tillbaka till sak. efter allt det så hade vi iaf tyska ;) de va kul för vi kunde ALLT. så vi ska nu bara skriva brevet och sen hoppa vidare till nästa steg 8-) aka jag har redan skrivit brevet ^^ go me, igen! 8-) så ja.. jag måste bara tjocka på me lite svåra ord ;) . sen drog sk och jag hem lite tidigare och åkte hem. sen när vi kom till nyk tog vi cykeln (aka sk's) och drog till bussgrejset vid poppeby och tog bussen. HÜNDIN chaufför säger jag bara. sen nu e jag hemma och spela lite rockband - aka jag klara dani california på hard&medium på bas och medium på gitarr och 95% hard på gitarr )( kilo bra som 17 ;) haha (kan jag sluta skriva kilo som 17? 8-) haha) jaja .. nu sitter jag här. hoppas de e imorgon snart ^^^ haha kilo bra.. OCH VI HAR ASTRONIMI IMORGON :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: hahahaha lurad - jag ska inte gå på de ;) hihi . seeeeeen så får vi skjuts hela vägen imorgon :: wöhöhöhö fail på alla andra. aja nu e jag klar ^^ hihi. bara två saker:

dagens citat:
x: ditt utseende utstålar att du vet vad *blablabla* är! ofta du inte vet??
hahha ^^ "x" tkte mitt utseende utstålade att jag vissta va nå slags kängor va? aka sånna med stålsak i ^^(y) härligt yo!

dagens wannabe conversation (a):
y: hej!
z: hej!
*stirrar i en kvart*
y: ... vad har du för styrka på dina linser? 8-)
z: hahahah jag vet fortfarande itne, du har redan frågat..... ^^,
y: haha jaha.. men vi har ju inget att prata om....

HAHAHA (a) de va de roligaste (a) hoppas bara inte y läser här 8-) (y)
thingeling pling ;)


dessa supersnyggingar (<3<3<3<3) fyller 19 idag :D:D:D
GRAAAAAATTTTIIIIIISSSS<3<3<3<3<3<3<3<3

(lutafa 8-) aka lurad! HAHAHAH . fast dom fyller faktiskt år xd haha ^^)

/sb

RSS 2.0