3 dagar kvar!

Nu är det bara tre dagar kvaaaar!!! Jag lämnade in mina russiatröjor idag och sb har fått en superduperzooom! :D:D:D:D:D wiiihooo. Hoppas shavi spelar och att vi har bra platser, sb måste fota massa och jag ska filma! aka kommer vara 100 mil ifrån, men de blir nog bra ;) hihihihihihi ja LÄNGTAR SÅ SJUKT MYCKET!!!! hihihihihihihihihihihihih<3<3<3<3<3<3<3

//sk

ryssland, riskokare och kyckling.

nu sitter jag (återigen) och stirrar medans sb är duktig och steker ..
pga en viss felkollande person (-.-) missade vi rysslands första period, de va tråkigt. men vi fick iaf se sista i helt okej kvalité och ryssland vann. det är så coolt att shavi alltid planerar allt! varje felpass osv är planerat! :D

idag när vi var på stan fick jag den intligenta idéen at vi skulle mata änder! så vi gick till ica och köpte ett paketbröd, men sen när vi skulle gå till änderna blev vi typ attackerade och förföljda av de äckligadjuren. shit va rädda vi blev. vi blev typ intrycka i en dörr-grej -.- fett läskigt. sen GICK vi till poppe och matade änderna och en and smög på oss , fett läskigt!

nu har vi nyss varit på ica och införskaffat föda och snart ska vi äta :D:D vi är vågade och kör på kyckling och ris (aka det betyder riskokare :s)
det första vi gjorde när vi skulle börja laga mat var att sb ringde sin mamma och frågade "hur gör man när man steker kyckling?" och jag ringde mamma sen josef "hur använder man riskokaren?" erfarna kockar ^^ hihi.

nu är hon inne på andra ronden kyckling, hoppas vi inte får salmonella :P nu rycker det ur riskokaren, undra hur de går för de lilla barnet=)

//sk

elden.

idag har vi varit i skolan som vanligt. sen åkte vi hem till mej och satt och fundera en minut eller två (8-)) över vad vi skulle göra. vi kom fram till att vi ska spela in en musikvideo till våran senaste låt. elden heter den. länk kanske kommer sen:D

nu sitter vi hemma hos mej och väntar på sbs föräldrar. inspelningen startar i stigis senare ikväll.

tjing

//sk

100 år senare....

hööhö nu har vi snart gått i skolan på gripen i TVÅ HELA VECKOR WÖÖÖÖÖH!

det har vart helt okej hittils... alla lärare e gamla....... vi har massa labbar som vi inte fattar nått av....... kemin suger och matten också.. fysiken e ganska rolig haha.. engelskaläraren e susanne x1000000 loool. hon e helt galen.. gillar att säga that med tyskt uttal: ZÄTH 8-) tönt..

iaf såå e de första dan imorron som sk ska överleva utan mig på förmiddan (som är en lektion, men iaf) 8-) haha... så jag hoppas de går bra... jag är cool och ska åka till amerikanska ambasaden och kirra amerikanskt pass till vm i sommar =) jag är cool yes..

allt e najs.

om 10 dagar far vi till london och shavi... liebeshavi :*

/sb

dagen i bilder (fredag).



klicka på bilderna för att göra dem större

sista bilden är för att visa att vi faktiskt pluggade OCKSÅ inte bara lekte.

//sk

PPPPPPSSSSSS!!!! DEN FJÄRDE APRIL ÄRE AAARSHAVINAL!!!!! DDDDSSS!

smart konversation???...

idag i skolan va de craaaaaaazy! vi hade massa lektioner men kommer inte riktigt ihåg ordningen.. men ska försöka (; först hade vi svenka och svenska läraren är så grymt rolig :) haha.. typ:
- om typ kalle kommer till skolan efter att ha vart borta länge och säger "jag har precis kommit hem från australien", så skulle de säga "ööh......." hahah .. 8-) de va kul iaf. och svenska är hittills min favvolektion (; sen hade vi .. fysik? de va så GALET SVÅRT! hah vi har ju aldrig haft fysik.. men det ordna sig. haha. efter de hade vi matte och då va vi me på va de gjorde, aka vi hade koll - typ. efter de hade vi... lunch? de va pannkakoooor :-) höhö. efter de hade vi..? engelska! de va tråkigt. vi hade "prov" i aulan.. vi sög på provet eftersom att de va ett kapitel de hade gjort, aka hon sa att vi bara skulle göra grammmatiken som gick bra...efter de va de sista lektionen, aka samhäll. cepelärare! surtant! lol. vi fick massa ekonimi att göra iaf- TRÅKIGT! men men. efter skolan drog vi hem till sk =) vi plöggah en timmeh ^^ aka 2 timmar, och vi ägde sönder :-) och ester vart ägd när vi åt.. haha och typ när vi börja snacka incialer typ såhär lät de:

sk: bla bla bla hon förstörde vår plan...
joni: moni?
sk: nej.... anbe....
jag: de e coolt att våra mammor heter molini och anlibe... fast mamma heter ju egentligen anmalibe.. eftersom att li inte är hennes mellannamn.. öö..
sk: öö va?...
jag: hmm.. och pappa heter kudobe.. hm
sk: och du heter kadabe...
jag: de låter typ om kadaver..
ester: hmm... som kossor?
joni+jag: ÖÖÖ .. kossor??
ester: ja? .. deras fötter?
joni: kadaver är dött djur.. aka typ som djurlik, ester..
ester: JAHAAAA... men va e ko-fötter då? .. klave!
joni+jag: hmm ...
joni: nej... de är väl klövar..
jag: ja... klövar!
ester: ööööööö... ......... men vad är klave då?
joni: det är väl sånt i en kortlek..
ester (efter ett tag): nej ... det är väl klöver?
jag: MEN VAD ÄR KLAVE DÅ?
*ingen vet..*
jag: *smart* klave kanske är singularform av klövar!!!! DING DING DING!

ja somsagt är jag hjärnan i crew-en.. lol. de va jobbigt att alla va så smarta iaf (; haha .. snart kommer sk hit, aka om 100 år och vi ska kolla på dubbelnäbben =) sen imorgon ska vi plugga fysik (; de bilr bra!

thongelong plong

/sb

dagen i bilder.





Fett kul var det på idrotten och dubbelnäbb.

Nu ska jag plugga lite svenska och imorn är det fredag! :D

//sk

skrills on the idrott

Hej allihopa 8-)

idag hade vi idrott först på morgonen. sk och jag kom dit långt före alla andra, haha. de va fett kul att åka skrillor :-) vi körde massa lekar och ester vann underhökensvingar kom -.- haha ;) sen så körde hava klassen fotboll och andra halvan hockey, aka allt på is. och mitt lag ääääägde sönder på fotboll.. när jag skulle blocka sk's skott dock så "halka" jag och greppa tag i sargen men gled ner och slog nacken i marken ^^ men men..

sen drog vi till skolan och åt luuunch.. efter lunchen hade vi tyska som va fett tråkigt och vi skrev bara en presentation av oss själva...... sen hade vi engelska. engelskaläraren sööööög så stenhårt.. shit va jobbig hon va -.- hon sa att de va fel att säga "finally, "peter" managed to break the record" .. loooohooo seeeheer.. men ah, sen hade vi svenska. svenskaläraren e värsta filosofisk, hehe.. efter skolan fick vi massa nya böcker och sen drog vi hem till ester :-) vi kolla på dubbelnäbben ^^ och åt shavi ;) sen åkte jag hem och så.. hööö

nu ska jag snart plugga svenska och sova.. jag är så OTROLIGT trött.. efter idrotten höll ja på att somna på alla lektioner |-) haha.... så ja .. ja antar att de e jag som får skriva om allt och sk lägger upp bider.. så de lär bara bli bilder på mig 8-) lol....

/sb

gripen i bilder.




som sagt, första dagen idag. det var helt okej. sb var inte så böse som hon är på alla bilder eeegentligen.

//sk

Första dagen på Grejten!

För er som inte fattar så är grejten = gripen, lol.. ester är så rolig. haha.. vi vaknade iaf 7 imorse och gjorde oss klara och drog till bussen. vi gick från tågstationen - vilket inte var sååååå faligt.. inga hemska backar iaf. haha... sen gick vi till skolan och rektorsexeditionen och träffade rektorn kristina som tkte vi va sena när vi va 5 min tidiga. så vi gick till lektionen och fick veta att de skulle ha prov från halv 9 till 11.... men de visste sk och jag redan.. så vi fick vår BioA plan och satte igång.. typ.. haha. vi satt iaf i kafeterian och chillade.. såg några vi kände.. sen så hade vi tyska.... SHIT VAD SVÅRT DET VAR -.- ååååh... hon snackade som en kuspruta!!! crazy.. men så äre.. vi fick MASSA böcker!!!!! 5 st typ lol... sen slutade vi tyskan, knallade till lunchen och åt. de va läskigt... hahahhahah tack för helpen josef &-----)... sen drog vi hem till sk =) och kollade på twin peaks och åt äcklig sockerkaka ^^ imorgon e de idrott -.-.-.-.- uäääh. men jaja.. sen e de fredag :-)

har typ fortfarande inte träffat klassen... hm

/sb

INFÖR GYMNASIET #2

Ja.. vi trodde somsagt att vi aldrig skulle skriva i den här kategorin mer.. men där hade vi fel! jag var hemma hos sk och förberedde inför gymnasie start #2 igår. vi ....... vad gjorde vi? vi var på stan och shoppa lost, och sen chilla vi hos sk? vi hyrde the mist som va äcklig som 17!! bättre än jurtjyrkogården men den slutade fett dåligt!!! ... och sk fick ny mobil ;) haha den va kul ^^.... najs bajs. vi sov sen också ^^ haha dagens övningar kommer i ett senare inlägg ^^

onödigt och obegripligt

Hej människor. Tänkte skriva lite obegripliga saker här som typ bara SK fattar (de e typ bara hon som läser här så w.e!). Vi har inte varit i skolan de två senaste dagarna så jag har inte så mycket att skriva om vad som har hänt där... haha.. snart kommer det en annan kategori! haha, det är kul.

bajsaren är CEPE! han dödade min fot (som nu blöder) .. cepe. yeye..

imorgon e de helg och sen e de måndag... sen e de tisdag.... och sen e de onsdag... åadjfkaljsdflkjas.. hm ja jag vet inte riktigt. de e crazy.. tråkigt me skola... 8-) jag längtar tills på måndag (y)

/sb

RSS 2.0