ryssland, riskokare och kyckling.

nu sitter jag (återigen) och stirrar medans sb är duktig och steker ..
pga en viss felkollande person (-.-) missade vi rysslands första period, de va tråkigt. men vi fick iaf se sista i helt okej kvalité och ryssland vann. det är så coolt att shavi alltid planerar allt! varje felpass osv är planerat! :D

idag när vi var på stan fick jag den intligenta idéen at vi skulle mata änder! så vi gick till ica och köpte ett paketbröd, men sen när vi skulle gå till änderna blev vi typ attackerade och förföljda av de äckligadjuren. shit va rädda vi blev. vi blev typ intrycka i en dörr-grej -.- fett läskigt. sen GICK vi till poppe och matade änderna och en and smög på oss , fett läskigt!

nu har vi nyss varit på ica och införskaffat föda och snart ska vi äta :D:D vi är vågade och kör på kyckling och ris (aka det betyder riskokare :s)
det första vi gjorde när vi skulle börja laga mat var att sb ringde sin mamma och frågade "hur gör man när man steker kyckling?" och jag ringde mamma sen josef "hur använder man riskokaren?" erfarna kockar ^^ hihi.

nu är hon inne på andra ronden kyckling, hoppas vi inte får salmonella :P nu rycker det ur riskokaren, undra hur de går för de lilla barnet=)

//sk

pommenparer

wrajta her:

plopp:
Kom ihåg mig?

fett me mail: (publiceras ej)

bloggisen:

yo WTN ::

Trackback
RSS 2.0